Ontmoet de ambassadeur van veilig op weg!

Wij werken samen

Gelukkig zijn wij niet alleen in onze inspanningen. Samen met onze ambassadeur maken wij jong en oud bewust over de gevaren van de dode hoek. Lees verder en maak kennis met Suez Nederland!

SUEZ Nederland

Met dagelijks ruim 1.000 voertuigen op de weg is SUEZ een belangrijke verkeersdeelnemer in Nederland. SUEZ Nederland ziet het dan ook als haar maatschappelijke taak actief bij te dragen aan verkeersveiligheid. Niet alleen voor haar personeel, maar ook voor alle andere verkeersdeelnemers.

Als ambassadeur van Veilig op Weg bezoekt SUEZ jaarlijks zo’n 250 basisscholen in heel Nederland om kinderen attent te maken op gevaarlijke situaties in het verkeer. Hiervoor stelt SUEZ een speciale inzamelwagen inclusief bemanning ter beschikking.

Harry_website

Harry, lesgever bij suez:

‘Onze inzamelvoertuigen komen ook veel in de buurt van scholen en woonwijken. Daarom vinden wij het belangrijk om kinderen bewust te maken van de dode hoek. Door plaats te nemen in onze bestuurderscabine zien de kinderen met eigen ogen wat de ‘dode hoek’ in de praktijk betekent door te ervaren wat een chauffeur wel en vooral wat hij niet ziet. Veiligheid is voor ons ontzettend belangrijk en met deze les maken we de weg een stuk veiliger voor iedereen.

Wieger Droogh, Algemeen Directeur bij SUEZ:

‘We maken onze voertuigen zo veilig mogelijk en investeren structureel in training en voorlichting van medewerkers waardoor zij nóg veiliger gaan rijden, zowel voor zichzelf als voor anderen. Tegelijkertijd willen we aan de buitenwereld een duidelijk signaal afgeven dat we concreet invulling geven aan onze maatschappelijke taak door onze kernactiviteiten en verkeersveiligheid op een positieve manier aan elkaar verbinden.’

.

foto-Wieger-Droogh

Veilig op Weg is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Daarnaast kunnen wij niet bestaan zonder onze sponsoren:

wil je meer weten over het ambassadeurschap?

Vul het formulier hieronder in. 

Uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Daarom gebruiken wij uw gegevens alleen om een lesdag met u in te plannen. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze privacy pagina.

Volg ons ook op social media

voor nieuwstjes, spelletjes, quizzes en natuurlijk onze vlogs met tips over hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer.