ontmoet de sponsoren van
veilig op weg!

Een bijdrage aan de campagne over de dode hoek

Veilig op Weg kan niet bestaan zonder de bijdrage van haar sponsors. Lees snel verder en maak kennis met de bedrijven en organisaties die de campagne steunen!

RAI vereniging

RAI Vereniging is een belangenbehartiger in de transportwereld. Wij vertegenwoordigen meer dan 700 fabrikanten en importeurs van personen- en vrachtauto’s, aanhangwagens en opleggers. Eigenlijk zo’n beetje alles met wielen en een motor!

Nederland is een fietsland. Tegenwoordig fietsen we steeds meer en langer. Dat is goed nieuws maar met al die extra fietsers ontstaan er helaas ook extra risico’s in het verkeer. Met name jongeren dienen waakzaam te zijn in het verkeer omdat zij gevaren vaak anders inschatten of onvoldoende herkennen. Daarom sponsoren wij Veilig op Weg. Het attenderen van de jeugd op de gevaren van de dode hoek is belangrijk werk. Dankzij de voorlichting van Veilig op Weg zijn deelnemers aan het verkeer zich steeds bewuster van elkaar, zowel de fietser als de bestuurder.

Sectorinstituut Transport en Logistiek

Sectorinstituut Transport en Logistiek zorgt voor de instroom van vakbekwaam personeel in de sector transport en logistiek. Daarbij is duurzame inzetbaarheid één van de hoofddoelstellingen van onze organisatie. Een belangrijk onderdeel van dit duurzame beleid is veilig werken. Vrachtautochauffeurs maken lange dagen; des te meer reden om veiligheid de grootste prioriteit te geven!   

Sectorinstituut Transport en Logistiek is er voor mens en werk in transport en logistiek. Wij doen er alles aan om verkeersongelukken te voorkomen. Veilige deelname aan het verkeer stimuleren is daarom ontzettend belangrijk. De campagne Veilig op Weg is een uitstekende manier om vroeg te beginnen met de voorlichting en de verkeersveiligheid te vergroten onder kinderen.

BP

BP is een  van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld. Wij leveren brandstof, energie, retaildiensten en petrochemische producten in meer dan 70 landen. Ook in Nederland zijn wij aanwezig; met meer dan 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de brandstofmarkt. Daarnaast heeft BP een duidelijke visie voor ogen. De energie die wij produceren moet bijdragen aan de toekomst. Voor ons betekent dat wereldwijde economische groei, vermindering van armoede en de verduurzaming van onze planeet.

BP maakt zich sterk voor een schone planeet. Wij zetten ons continu in om de duurzaamheid in ons bedrijf én in de transportwereld te verbeteren. Voor onze eigen klanten, maar ook voor alle andere weggebruikers. Daarom zijn wij met trots één van de sponsors van Veilig op Weg en leveren een duurzame bijdrage aan de les van Veilig op Weg.

Volvo

Volvo-trucks rijden wereldwijd. 1929 was het jaar dat onze eerste truck de weg op ging. Wij zijn sindsdien hard gegroeid en rijden onze ronde in meer dan 120 landen! Met ruim  2000 servicepunten zijn wij stevig verankerd in een internationaal klimaat. Ons merk staat voor veiligheid in het verkeer, kwaliteit van onze dienstverlening en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Veiligheid in het verkeer is ontzettend belangrijk voor ons. In ons ideaalbeeld vindt er geen enkel ongeluk met een vrachtauto plaats. Daarom doet Volvo-trucks al meer dan 40 jaar onderzoek naar het verbeteren van de verkeersveiligheid omtrent vrachtauto’s. Een stap in de goede richting, maar wij weten ook dat verkeersveiligheid van twee kanten komt. De bewustwording van de medeweggebruiker is net zo belangrijk. Daarom zetten wij ons in voor Veilig-op-Weg!

Wil je meer weten over het sponsorschap?

Vul het formulier hieronder in. 

Uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze privacy pagina.

Volg ons ook op social media

voor nieuwstjes, spelletjes, quizzes en natuurlijk onze vlogs met tips over hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer.